Ezek már karácsonyra várnak bedobozolva... De a mazsoláson kívül még sütök mandulásat, és csokisat is. Csak mert szeretem. Valamikor sokat sütöttem belõle. Most megnyugodva konstatáltam, hogy nem jöttem ki a gyakorlatból. Sõt! "Talán még sosem volt ilyen jó!" :-)
Cantuccini
2013.11.20. 23:15 Orbán Gábor
6 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://venember.blog.hu/api/trackback/id/tr635946510
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
stali 2013.11.21. 09:55:17
Nálad mik az arányok?
Vénember 2013.11.21. 10:05:19
Ha a receptre gondolsz azt itt találod:
http://toszkankonyha.blogspot.co.uk/2011/11/cantuccini.html
egyébként 80%-ban a mandulásra szavazok, de a kandírozott narancshéjas is kedvencem...
palomanegra 2013.11.21. 22:58:59
Isteni a recept, anno a próbasütés után egész hónapban cantuccinit csináltam, most is fogok az ünnepekre, köszi:)
Vénember 2013.11.21. 23:37:57
Érzed az illatát? Hmm!
amerika24 2013.11.22. 08:11:10
Hát sok mindent sütöttem már, sőt nagyon különlegeseket is, de azt se tudom mi az a Cantuccini ?
...mindjárt megnézem, mert amúgy jól néz ki,és ha mandula és narancshéj van benne, már finom lehet...
palomanegra 2013.11.22. 17:50:37
...meg az ízét....Hmm...:)
